Nutriční hodnoty (Štika v marinádě)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 1
Energie | 5 963 kJ / 1 425 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 3,41 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 0,00 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 3,41 g |
Tuky | 125,67 g |
– nasycené | 17,22 g |
– nenasycené | 108,33 g |
–– mononenasycené | 93,76 g |
–– polynenasycené | 14,56 g |
––– omega 3 | 0,13 g |
Vláknina | 4,36 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 4,98 g |
Sůl | 12,20 g |
Sacharidy | 29,76 g |
– cukry | 5,80 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
1 1 porcovaná štika | Štika filet | |
1/4 l 1/4 l červeného vína | Víno červené suché | 250 ml |
1 lžička 1 lžička soli | Sůl mořská | 8 g |
12 lžic 12 lžic olivového oleje | Olej olivový | 132 ml |
1 1 konzerva sterilovaných loupaných rajčat | Dužina červeného rajčete čerstvá | |
2 lžíce 2 lžíce sójové omáčky | Sójová omáčka Tamari | 30 ml |
1 1 cibule | Cibule čerstvá | 70 g |
1 lžička 1 lžička mleté červené papriky | Paprika červená sušená | 1 g |
1 lžíce 1 lžíce škrobové moučky | Bramborový škrob | 15 g |
chilli dle chuti | Chilli paprička sušená | |
olej na smažení | Olej řepkový |