Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Štika v marinádě)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 1

Energie5 963 kJ /
1 425 kcal
Bílkoviny3,41 g
– z toho živočišné bílkoviny0,00 g
– z toho rostlinné bílkoviny3,41 g
Tuky125,67 g
– nasycené17,22 g
– nenasycené108,33 g
–– mononenasycené93,76 g
–– polynenasycené14,56 g
––– omega 30,13 g
Vláknina4,36 g
Cholesterol 0 mg
Sodík 4,98 g
Sůl12,20 g
Sacharidy29,76 g
– cukry5,80 g
––– laktóza0,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
1 1 porcovaná štika Štika filet
1/4 l 1/4 l červeného vína Víno červené suché 250 ml
1 lžička 1 lžička soli Sůl mořská 8 g
12 lžic 12 lžic olivového oleje Olej olivový 132 ml
1 1 konzerva sterilovaných loupaných rajčat Dužina červeného rajčete čerstvá
2 lžíce 2 lžíce sójové omáčky Sójová omáčka Tamari 30 ml
1 1 cibule Cibule čerstvá 70 g
1 lžička 1 lžička mleté červené papriky Paprika červená sušená 1 g
1 lžíce 1 lžíce škrobové moučky Bramborový škrob 15 g
chilli dle chuti Chilli paprička sušená
olej na smažení Olej řepkový

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.