Nutriční hodnoty (Kuřecí steaky s gratinovaným fenyklem)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 5 456 kJ / 1 304 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 44,35 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 13,50 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 30,85 g |
Tuky | 49,62 g |
– nasycené | 15,95 g |
– nenasycené | 27,59 g |
–– mononenasycené | 11,99 g |
–– polynenasycené | 15,60 g |
––– omega 3 | 0,14 g |
Vláknina | 47,94 g |
Cholesterol | 27 mg |
Sodík | 1,20 g |
Sůl | 2,58 g |
Sacharidy | 123,59 g |
– cukry | 54,56 g |
––– laktóza | 1,35 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
3 3 stehenní kuřecí steaky | Kuře stehno bez kůže | |
koření Andalusie | Koření Argentina | |
sůl | Sůl mořská | |
2 lžíce 2 lžíce slunečnicového oleje | Olej slunečnicový | 22 ml |
1 1 střední červená cibule | Cibule červená čerstvá | 69 g |
1 lžíce 1 lžíce hnědého cukru | Cukr třtinový | 15 g |
3 3 střední žampiony | Žampion čerstvý | |
150 ml 150 ml kuřecího bujónu | Bujón kuřecí BIO | |
150 ml 150 ml suchého červeného vína | Víno červené suché | 150 ml |
2 2 sušená rajčata | Dužina červeného rajčete sušená | |
mandlové lupínky | Mandle loupané | |
menší feferonka | Chilli paprička čerstvá | |
2 bulvy 2 bulvy fenyklu | Fenykl hlíza | 1080 g |
3 lžíce 3 lžíce strouhaného Parmazánu | Parmezán | 45 g |
1 lžíce 1 lžíce strouhanky | Strouhanka pšeničná | 15 g |
1/2 lžíce 1/2 lžíce jemně nasekané fenyklové natě | Fenykl listy čerstvé | |
mletý bílý pepř | Pepř bílý mletý |