Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Kuřecí steaky s gratinovaným fenyklem)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Energie5 456 kJ /
1 304 kcal
Bílkoviny44,35 g
– z toho živočišné bílkoviny13,50 g
– z toho rostlinné bílkoviny30,85 g
Tuky49,62 g
– nasycené15,95 g
– nenasycené27,59 g
–– mononenasycené11,99 g
–– polynenasycené15,60 g
––– omega 30,14 g
Vláknina47,94 g
Cholesterol 27 mg
Sodík 1,20 g
Sůl2,58 g
Sacharidy123,59 g
– cukry54,56 g
––– laktóza1,35 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
3 3 stehenní kuřecí steaky Kuře stehno bez kůže
koření Andalusie Koření Argentina
sůl Sůl mořská
2 lžíce 2 lžíce slunečnicového oleje Olej slunečnicový 22 ml
1 1 střední červená cibule Cibule červená čerstvá 69 g
1 lžíce 1 lžíce hnědého cukru Cukr třtinový 15 g
3 3 střední žampiony Žampion čerstvý
150 ml 150 ml kuřecího bujónu Bujón kuřecí BIO
150 ml 150 ml suchého červeného vína Víno červené suché 150 ml
2 2 sušená rajčata Dužina červeného rajčete sušená
mandlové lupínky Mandle loupané
menší feferonka Chilli paprička čerstvá
2 bulvy 2 bulvy fenyklu Fenykl hlíza 1080 g
3 lžíce 3 lžíce strouhaného Parmazánu Parmezán 45 g
1 lžíce 1 lžíce strouhanky Strouhanka pšeničná 15 g
1/2 lžíce 1/2 lžíce jemně nasekané fenyklové natě Fenykl listy čerstvé
mletý bílý pepř Pepř bílý mletý

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.