Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Vepřové závitky se zelím a kečupem)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 4

Energie61 kJ /
15 kcal
Bílkoviny0,68 g
– z toho živočišné bílkoviny0,68 g
– z toho rostlinné bílkoviny0,00 g
Tuky1,00 g
– nasycené0,64 g
– nenasycené0,36 g
–– mononenasycené0,09 g
–– polynenasycené0,27 g
––– omega 30,00 g
Vláknina0,02 g
Cholesterol 0 mg
Sodík 168 mg
Sůl0,45 g
Sacharidy0,68 g
– cukry0,02 g
––– laktóza0,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
4 4 řízky nebo kotlety Kuře prso
sklenice sklenice sterilovaného zelí Zelí bílé sterilované
kečup Kečup sladký
sůl Sůl mořská
pepř Pepř černý
plnotučná hořčice Hořčice plnotučná
1/2 kostky 1/2 kostky Masoxu Bujón hovězí 5 g
olej Olej řepkový

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.