Nutriční hodnoty (Vepřové závitky se zelím a kečupem)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 4
Energie | 61 kJ / 15 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 0,68 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 0,68 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 0,00 g |
Tuky | 1,00 g |
– nasycené | 0,64 g |
– nenasycené | 0,36 g |
–– mononenasycené | 0,09 g |
–– polynenasycené | 0,27 g |
––– omega 3 | 0,00 g |
Vláknina | 0,02 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 168 mg |
Sůl | 0,45 g |
Sacharidy | 0,68 g |
– cukry | 0,02 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
4 4 řízky nebo kotlety | Kuře prso | |
sklenice sklenice sterilovaného zelí | Zelí bílé sterilované | |
kečup | Kečup sladký | |
sůl | Sůl mořská | |
pepř | Pepř černý | |
plnotučná hořčice | Hořčice plnotučná | |
1/2 kostky 1/2 kostky Masoxu | Bujón hovězí | 5 g |
olej | Olej řepkový |