Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Žloutkové vepřové plecko na pórku s dušenou zeleninkou-odlehčené přírodní menu)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 4

Energie1 144 kJ /
273 kcal
Bílkoviny11,33 g
– z toho živočišné bílkoviny9,20 g
– z toho rostlinné bílkoviny2,13 g
Tuky16,18 g
– nasycené4,12 g
– nenasycené7,66 g
–– mononenasycené5,80 g
–– polynenasycené1,86 g
––– omega 30,07 g
Vláknina4,51 g
Cholesterol 532 mg
Sodík 37 mg
Sůl0,09 g
Sacharidy19,53 g
– cukry9,70 g
––– laktóza0,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
malé řízečky vepřového masa podle strávníků Vepřová kýta
1 1 cibule Cibule čerstvá 70 g
2-3 2-3 žloutky Vaječný žloutek 57.5 g
sušený zázvor Zázvor sušený
pórek Pórek čerstvý
1 lžíci 1 lžíci hladké mouky Mouka pšeničná hladká 10 g
olivový olej Olej olivový
pepř Pepř černý
sůl Sůl mořská
mražená zelenina Mrkev mražená
1 kostka 1 kostka zeleninového vývaru Vývar zeleninový 10 ml
1 lžička 1 lžička cukru Cukr bílý 5 g
trochu trochu vody Voda
pár kapek kapek citronu Citrón čerstvý

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.