Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Kuře Apolinář)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 4

Energie143 kJ /
34 kcal
Bílkoviny0,98 g
– z toho živočišné bílkoviny0,00 g
– z toho rostlinné bílkoviny0,98 g
Tuky0,17 g
– nasycené0,06 g
– nenasycené0,06 g
–– mononenasycené0,03 g
–– polynenasycené0,03 g
––– omega 30,00 g
Vláknina4,20 g
Cholesterol 0 mg
Sodík 6 mg
Sůl0,00 g
Sacharidy6,30 g
– cukry4,20 g
––– laktóza0,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
1 1 kuře Kuře
hrst hrst hub (čerstvé, zmražené nebo žampiony) Hřib čerstvý
1 1 zakysaná smetana Smetana kravská zakysaná 12%
1 1 cibule Cibule čerstvá 70 g
máslo nebo jiný tuk Máslo kravské
sůl Sůl mořská
sladká sušená paprika Paprika červená sušená
tymián Tymián sušený
hladká mouka Mouka pšeničná hladká
vývar z kostí kuřete nebo z kostky drůbežího bujónu Vývar kuřecí
1 sklenka 1 sklenka Koňaku Brandy

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.