Nutriční hodnoty (Sýrové zapékané brambory)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 4
Energie | 11 829 kJ / 2 827 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 122,55 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 92,55 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 30,00 g |
Tuky | 127,30 g |
– nasycené | 77,55 g |
– nenasycené | 44,65 g |
–– mononenasycené | 40,75 g |
–– polynenasycené | 3,91 g |
––– omega 3 | 0,63 g |
Vláknina | 33,00 g |
Cholesterol | 503 mg |
Sodík | 3,58 g |
Sůl | 8,50 g |
Sacharidy | 281,30 g |
– cukry | 53,30 g |
––– laktóza | 38,30 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
1,5 kg 1,5 kg brambor | Brambor zimní | 1500 g |
20 dkg 20 dkg strouhaného sýra | Sýr kravský tvrdý 30% | 200 g |
1/2 l 1/2 l mléka | Mléko kravské polotučné 1,5% | 500 ml |
10 dkg 10 dkg másla | Máslo kravské | 100 g |
15 dkg 15 dkg uzeného masa nebo uzeniny | Vepřová plec uzená | 150 g |
sůl | Sůl mořská | |
pepř | Pepř černý |