Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Kuřecí tolary)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 4

Energie5 892 kJ /
1 408 kcal
Bílkoviny212,42 g
– z toho živočišné bílkoviny207,16 g
– z toho rostlinné bílkoviny5,26 g
Tuky31,90 g
– nasycené8,84 g
– nenasycené17,32 g
–– mononenasycené11,50 g
–– polynenasycené5,82 g
––– omega 31,22 g
Vláknina5,05 g
Cholesterol 1,03 g
Sodík 4,46 g
Sůl10,46 g
Sacharidy64,20 g
– cukry30,28 g
––– laktóza0,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
600 g 600 g kuřecích prsíček Kuře prso 600 g
250 g 250 g šunky Šunka vepřová vařená 250 g
olej na smažení Olej řepkový
2 lžíce 2 lžíce sójové omáčky Sójová omáčka Tamari 30 ml
1 lžíce 1 lžíce červeného sladkého vína Víno bílé suché 15 ml
1 lžíce 1 lžíce cukru moučka Cukr bílý 25 g
1/2 lžičky 1/2 lžičky mletého zázvoru Zázvor sušený mletý 2.5 g
1 1 nadrobno nakrájená cibule Cibule čerstvá 70 g
2 2 vejce Vejce slepičí 140 g
2 lžíce 2 lžíce hladké mouky Mouka pšeničná hladká 20 g
1 lžíce 1 lžíce škrobu Solamyl Bramborový škrob 15 g
sůl Sůl mořská
lžíce lžíce vody Voda

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.