Nutriční hodnoty (Kuřecí tolary)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 4
Energie | 5 892 kJ / 1 408 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 212,42 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 207,16 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 5,26 g |
Tuky | 31,90 g |
– nasycené | 8,84 g |
– nenasycené | 17,32 g |
–– mononenasycené | 11,50 g |
–– polynenasycené | 5,82 g |
––– omega 3 | 1,22 g |
Vláknina | 5,05 g |
Cholesterol | 1,03 g |
Sodík | 4,46 g |
Sůl | 10,46 g |
Sacharidy | 64,20 g |
– cukry | 30,28 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
600 g 600 g kuřecích prsíček | Kuře prso | 600 g |
250 g 250 g šunky | Šunka vepřová vařená | 250 g |
olej na smažení | Olej řepkový | |
2 lžíce 2 lžíce sójové omáčky | Sójová omáčka Tamari | 30 ml |
1 lžíce 1 lžíce červeného sladkého vína | Víno bílé suché | 15 ml |
1 lžíce 1 lžíce cukru moučka | Cukr bílý | 25 g |
1/2 lžičky 1/2 lžičky mletého zázvoru | Zázvor sušený mletý | 2.5 g |
1 1 nadrobno nakrájená cibule | Cibule čerstvá | 70 g |
2 2 vejce | Vejce slepičí | 140 g |
2 lžíce 2 lžíce hladké mouky | Mouka pšeničná hladká | 20 g |
1 lžíce 1 lžíce škrobu Solamyl | Bramborový škrob | 15 g |
sůl | Sůl mořská | |
lžíce lžíce vody | Voda |