Nutriční hodnoty (Divoká rýže se zeleninou)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 1
Energie | 6 525 kJ / 1 560 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 66,51 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 13,50 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 53,01 g |
Tuky | 28,72 g |
– nasycené | 7,67 g |
– nenasycené | 20,12 g |
–– mononenasycené | 11,99 g |
–– polynenasycené | 8,13 g |
––– omega 3 | 1,03 g |
Vláknina | 39,09 g |
Cholesterol | 36 mg |
Sodík | 1,16 g |
Sůl | 2,70 g |
Sacharidy | 239,23 g |
– cukry | 60,50 g |
––– laktóza | 3,90 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
120 g 120 g divoké rýže | Rýže divoká | 120 g |
4 4 červené papriky | Paprika červená čerstvá | 600 g |
400 g 400 g brokolice | Brokolice čerstvá | 400 g |
8 kusů 8 kusů lahůdkových cibulek | Cibulka jarní čerstvá | |
2 lžičky 2 lžičky oleje | Olej řepkový | 10 ml |
200 ml 200 ml zeleninového vývaru | Vývar zeleninový | 200 ml |
sůl | Sůl mořská | |
mletý pepř | Pepř černý mletý | |
8 lžic 8 lžic sterilované kukuřice - zrna | Kukuřice sterilovaná | 120 g |
4 lžíce 4 lžíce čerstvého bylinkového sýra | Sýr kravský tvrdý 30% | 60 g |
petrželka na posypání | Petržel nať čerstvá |