Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Rybí karbanátky II.)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 4

Energie2 287 kJ /
547 kcal
Bílkoviny12,25 g
– z toho živočišné bílkoviny10,43 g
– z toho rostlinné bílkoviny1,82 g
Tuky49,78 g
– nasycené22,40 g
– nenasycené24,58 g
–– mononenasycené20,83 g
–– polynenasycené3,76 g
––– omega 30,08 g
Vláknina6,16 g
Cholesterol 294 mg
Sodík 908 mg
Sůl2,21 g
Sacharidy11,25 g
– cukry4,48 g
––– laktóza0,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
500 500 g filetů z libovolné ryby Treska filet
1 1 cibule Cibule čerstvá 70 g
2 stroužky 2 stroužky česneku Česnek čerstvý 14 g
1 1 vejce Vejce slepičí 70 g
strouhanka Strouhanka pšeničná
50 g 50 g anglické slaniny Anglická slanina 50 g
pepř Pepř černý
kmín Kmín
majoránka Majoránka sušená
kari Kari
sůl Sůl mořská
hladká mouka Mouka pšeničná hladká
vejce Vejce slepičí
strouhanka na trojobal Strouhanka pšeničná
tuk na smažení Olej řepkový

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.