Nutriční hodnoty (Rybí karbanátky II.)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 4
Energie | 2 287 kJ / 547 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 12,25 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 10,43 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 1,82 g |
Tuky | 49,78 g |
– nasycené | 22,40 g |
– nenasycené | 24,58 g |
–– mononenasycené | 20,83 g |
–– polynenasycené | 3,76 g |
––– omega 3 | 0,08 g |
Vláknina | 6,16 g |
Cholesterol | 294 mg |
Sodík | 908 mg |
Sůl | 2,21 g |
Sacharidy | 11,25 g |
– cukry | 4,48 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
500 500 g filetů z libovolné ryby | Treska filet | |
1 1 cibule | Cibule čerstvá | 70 g |
2 stroužky 2 stroužky česneku | Česnek čerstvý | 14 g |
1 1 vejce | Vejce slepičí | 70 g |
strouhanka | Strouhanka pšeničná | |
50 g 50 g anglické slaniny | Anglická slanina | 50 g |
pepř | Pepř černý | |
kmín | Kmín | |
majoránka | Majoránka sušená | |
kari | Kari | |
sůl | Sůl mořská | |
hladká mouka | Mouka pšeničná hladká | |
vejce | Vejce slepičí | |
strouhanka na trojobal | Strouhanka pšeničná | |
tuk na smažení | Olej řepkový |