Nutriční hodnoty (Hovězí polévka skoro lepší jako od babičky- Phở Tai)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 25 120 kJ / 6 004 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 727,96 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 720,00 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 7,96 g |
Tuky | 320,68 g |
– nasycené | 130,25 g |
– nenasycené | 165,25 g |
–– mononenasycené | 100,06 g |
–– polynenasycené | 65,20 g |
––– omega 3 | 4,00 g |
Vláknina | 18,20 g |
Cholesterol | 1,83 g |
Sodík | 3,63 g |
Sůl | 7,00 g |
Sacharidy | 48,60 g |
– cukry | 21,60 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
2 kg 2 kg hovězí křížové kosti | Kost hovězí | 2000 g |
1 kg 1 kg hovězí oháňka | Hovězí oháňka | 1000 g |
2 2 cibule | Cibule čerstvá | 140 g |
5 cm 5 cm zázvoru | Zázvor sušený | |
1 1 česnek celý | Česnek čerstvý | 70 g |
2 2 skořice celá | Skořice ceylonská | |
3 3 anýzu | Anýz semena | |
ČL ČL koriandru | Koriandr semena | |
2 PL 2 PL rybí omáčky | Rybí omáčka | 30 ml |
1 ČL 1 ČL cukru | Cukr bílý | 10 g |
rýžové nudle | Nudle rýžové | |
hovězí maso | Hovězí kýta | |
koriandrová nať | Koriandr listy čerstvé | |
bazalka | Bazalka čerstvá | |
jarní cibulka | Cibulka jarní čerstvá | |
fazolové klíčky mungo (Giá) | Klíčky mungo čerstvé | |
limetka nebo citron | Limetka čerstvá |