Nutriční hodnoty (Bramboračka)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 8
Energie | 1 916 kJ / 458 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 17,37 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 0,00 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 17,37 g |
Tuky | 2,12 g |
– nasycené | 0,47 g |
– nenasycené | 1,17 g |
–– mononenasycené | 0,28 g |
–– polynenasycené | 0,89 g |
––– omega 3 | 0,05 g |
Vláknina | 26,86 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 384 mg |
Sůl | 0,89 g |
Sacharidy | 79,72 g |
– cukry | 14,99 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
2 2 vepřové kosti | Kost vepřová | |
2 2 velké mrkve | Mrkev čerstvá | 100 g |
2,5 l 2,5 l vody | Voda | 2500 ml |
1/2 1/2 celeru | Celer bulva čerstvá | 270 g |
1 1 petržel | Petržel kořenová čerstvá | |
3 růžičky 3 růžičky květáku | Květák čerstvý | 150 g |
5 5 větších brambor | Brambor zimní | 250 g |
2 stroužky 2 stroužky česneku | Česnek čerstvý | 14 g |
majoránka (dle chuti) | Majoránka sušená | |
sůl (dle chuti) | Sůl mořská | |
mletý pepř (dle chuti) | Pepř černý mletý | |
2,5 lžíce 2,5 lžíce hladké mouky | Mouka pšeničná hladká | 25 g |