Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Bramboračka)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 8

Energie1 916 kJ /
458 kcal
Bílkoviny17,37 g
– z toho živočišné bílkoviny0,00 g
– z toho rostlinné bílkoviny17,37 g
Tuky2,12 g
– nasycené0,47 g
– nenasycené1,17 g
–– mononenasycené0,28 g
–– polynenasycené0,89 g
––– omega 30,05 g
Vláknina26,86 g
Cholesterol 0 mg
Sodík 384 mg
Sůl0,89 g
Sacharidy79,72 g
– cukry14,99 g
––– laktóza0,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
2 2 vepřové kosti Kost vepřová
2 2 velké mrkve Mrkev čerstvá 100 g
2,5 l 2,5 l vody Voda 2500 ml
1/2 1/2 celeru Celer bulva čerstvá 270 g
1 1 petržel Petržel kořenová čerstvá
3 růžičky 3 růžičky květáku Květák čerstvý 150 g
5 5 větších brambor Brambor zimní 250 g
2 stroužky 2 stroužky česneku Česnek čerstvý 14 g
majoránka (dle chuti) Majoránka sušená
sůl (dle chuti) Sůl mořská
mletý pepř (dle chuti) Pepř černý mletý
2,5 lžíce 2,5 lžíce hladké mouky Mouka pšeničná hladká 25 g

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.