Nutriční hodnoty (Zapečený pangasius s brambory a cotagge sýrem)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 4
Energie | 4 375 kJ / 1 046 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 113,73 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 106,67 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 7,06 g |
Tuky | 45,95 g |
– nasycené | 14,58 g |
– nenasycené | 25,58 g |
–– mononenasycené | 17,63 g |
–– polynenasycené | 7,95 g |
––– omega 3 | 0,67 g |
Vláknina | 18,12 g |
Cholesterol | 367 mg |
Sodík | 343 mg |
Sůl | 0,73 g |
Sacharidy | 37,97 g |
– cukry | 28,03 g |
––– laktóza | 14,67 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
400 g 400 g Pangase | Pangas filet | 400 g |
200 g 200 g Cottage sýru | Cottage | 200 g |
200 g 200 g bílého jogurtu | Jogurt kravský bílý 1,5% | 200 ml |
200 g 200 g fazolek (množství dle chuti) | Fazolky čerstvé | 200 g |
4 stroužky 4 stroužky česneku | Česnek čerstvý | 28 g |
1 1 cibule | Cibule čerstvá | 70 g |
oregano dle chuti | Oregano sušené | |
brambory (kolik kdo chce) | Brambor zimní | |
sůl | Sůl mořská | |
mletá sladká paprika (gyros koření) | Paprika červená sušená | |
voda na podlití | Voda |