Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Roládkové zákusky)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 24

Energie12 901 kJ /
3 083 kcal
Bílkoviny69,75 g
– z toho živočišné bílkoviny59,97 g
– z toho rostlinné bílkoviny9,78 g
Tuky164,97 g
– nasycené84,81 g
– nenasycené66,12 g
–– mononenasycené52,74 g
–– polynenasycené13,37 g
––– omega 31,06 g
Vláknina5,28 g
Cholesterol 1,32 g
Sodík 776 mg
Sůl1,84 g
Sacharidy327,27 g
– cukry206,63 g
––– laktóza40,75 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
4 4 vejce Vejce slepičí 280 g
4 lžíce 4 lžíce moučkového cukru Cukr bílý 100 g
4 lžíce 4 lžíce polohrubé mouky Mouka pšeničná polohrubá 44 g
moučkový cukr na posypání utěrky při svinutí Cukr bílý
500 ml 500 ml mléka Mléko kravské polotučné 1,5% 500 ml
2 sáčky 2 sáčky pudinku (libovolného) Puding v prášku 96 g
1 lžíce 1 lžíce cukru (podle chuti) Cukr bílý 25 g
džem Marmeláda jahodová
100 g 100 g čokolády na máčení Čokoláda mléčná 30% 100 g
1 lžíce 1 lžíce ztuženého tuku (např.Iva) Margarín 15 g
250 ml 250 ml šlehačky na zdobení (bez přídaného cukru-není třeba) Šlehačka 35% 250 ml

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.