Nutriční hodnoty (Roládkové zákusky)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 24
Energie | 12 901 kJ / 3 083 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 69,75 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 59,97 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 9,78 g |
Tuky | 164,97 g |
– nasycené | 84,81 g |
– nenasycené | 66,12 g |
–– mononenasycené | 52,74 g |
–– polynenasycené | 13,37 g |
––– omega 3 | 1,06 g |
Vláknina | 5,28 g |
Cholesterol | 1,32 g |
Sodík | 776 mg |
Sůl | 1,84 g |
Sacharidy | 327,27 g |
– cukry | 206,63 g |
––– laktóza | 40,75 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
4 4 vejce | Vejce slepičí | 280 g |
4 lžíce 4 lžíce moučkového cukru | Cukr bílý | 100 g |
4 lžíce 4 lžíce polohrubé mouky | Mouka pšeničná polohrubá | 44 g |
moučkový cukr na posypání utěrky při svinutí | Cukr bílý | |
500 ml 500 ml mléka | Mléko kravské polotučné 1,5% | 500 ml |
2 sáčky 2 sáčky pudinku (libovolného) | Puding v prášku | 96 g |
1 lžíce 1 lžíce cukru (podle chuti) | Cukr bílý | 25 g |
džem | Marmeláda jahodová | |
100 g 100 g čokolády na máčení | Čokoláda mléčná 30% | 100 g |
1 lžíce 1 lžíce ztuženého tuku (např.Iva) | Margarín | 15 g |
250 ml 250 ml šlehačky na zdobení (bez přídaného cukru-není třeba) | Šlehačka 35% | 250 ml |