Nutriční hodnoty (Pidižvíci)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 1 844 kJ / 441 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 20,54 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 17,36 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 3,18 g |
Tuky | 15,62 g |
– nasycené | 3,74 g |
– nenasycené | 7,30 g |
–– mononenasycené | 5,65 g |
–– polynenasycené | 1,65 g |
––– omega 3 | 0,08 g |
Vláknina | 0,75 g |
Cholesterol | 518 mg |
Sodík | 204 mg |
Sůl | 0,42 g |
Sacharidy | 48,85 g |
– cukry | 5,25 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
kuřecí prsa (nebo stehna) | Kuře prso | |
2 2 vejce | Vejce slepičí | 140 g |
1 dcl 1 dcl piva | Pivo světlé 10ᵒ | 100 ml |
2 lžíce 2 lžíce solamylu | Bramborový škrob | 30 g |
2-3 lžíce 2-3 lžíce hladké mouky (nebo polohrubé mouky) | Mouka pšeničná hladká | 25 g |
sůl | Sůl mořská | |
kari | Kari | |
polotučná hořčice | Hořčice plnotučná | |
sójová omáčka | Sójová omáčka Tamari | |
petrželka (čerstvá sekaná či sušená) | Petržel nať čerstvá |