Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Vepřová panenka na zázvoru a feferonce)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Energie5 987 kJ /
1 431 kcal
Bílkoviny124,21 g
– z toho živočišné bílkoviny114,00 g
– z toho rostlinné bílkoviny10,21 g
Tuky67,26 g
– nasycené9,38 g
– nenasycené51,12 g
–– mononenasycené37,22 g
–– polynenasycené13,90 g
––– omega 33,71 g
Vláknina17,47 g
Cholesterol 240 mg
Sodík 2,05 g
Sůl4,70 g
Sacharidy75,82 g
– cukry41,79 g
––– laktóza0,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
50 dkg 50 dkg vepřové panenky Vepřová panenka 500 g
60 g 60 g zázvoru Zázvor sušený 60 g
1 1 malá červená feferonka Chilli paprička čerstvá
1 1 paprika velká (kapie) Paprika červená čerstvá 150 g
100 ml 100 ml zeleninového vývaru nebo želé bujónu Vývar zeleninový 100 ml
2 lžice 2 lžice rajského protlaku Protlak rajčatový 30 g
sůl Sůl mořská
2 lžíce 2 lžíce sojové omačky Sójová omáčka Tamari 30 ml
1 lžička 1 lžička medu Med nepasterovaný 18 g
4 lžíce 4 lžíce oleje Olej řepkový 44 ml
2 2 cibule Cibule čerstvá 140 g

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.