Nutriční hodnoty (Vepřová panenka na zázvoru a feferonce)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 5 987 kJ / 1 431 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 124,21 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 114,00 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 10,21 g |
Tuky | 67,26 g |
– nasycené | 9,38 g |
– nenasycené | 51,12 g |
–– mononenasycené | 37,22 g |
–– polynenasycené | 13,90 g |
––– omega 3 | 3,71 g |
Vláknina | 17,47 g |
Cholesterol | 240 mg |
Sodík | 2,05 g |
Sůl | 4,70 g |
Sacharidy | 75,82 g |
– cukry | 41,79 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
50 dkg 50 dkg vepřové panenky | Vepřová panenka | 500 g |
60 g 60 g zázvoru | Zázvor sušený | 60 g |
1 1 malá červená feferonka | Chilli paprička čerstvá | |
1 1 paprika velká (kapie) | Paprika červená čerstvá | 150 g |
100 ml 100 ml zeleninového vývaru nebo želé bujónu | Vývar zeleninový | 100 ml |
2 lžice 2 lžice rajského protlaku | Protlak rajčatový | 30 g |
sůl | Sůl mořská | |
2 lžíce 2 lžíce sojové omačky | Sójová omáčka Tamari | 30 ml |
1 lžička 1 lžička medu | Med nepasterovaný | 18 g |
4 lžíce 4 lžíce oleje | Olej řepkový | 44 ml |
2 2 cibule | Cibule čerstvá | 140 g |