Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Valentýnské řezy)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 1

Energie19 165 kJ /
4 581 kcal
Bílkoviny163,00 g
– z toho živočišné bílkoviny129,00 g
– z toho rostlinné bílkoviny34,00 g
Tuky177,08 g
– nasycené97,51 g
– nenasycené60,49 g
–– mononenasycené51,46 g
–– polynenasycené9,03 g
––– omega 31,25 g
Vláknina18,50 g
Cholesterol 1,74 g
Sodík 1,02 g
Sůl2,60 g
Sacharidy574,45 g
– cukry372,65 g
––– laktóza41,65 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
5 5 vajec Vejce slepičí 350 g
250 g 250 g cukru krupice Cukr bílý 250 g
7,5 lžic 7,5 lžic oleje Olej řepkový 82.5 ml
7,5 lžic 7,5 lžic teplé vody Voda 135 ml
250 g 250 g polohrubé mouky Mouka pšeničná polohrubá 250 g
1/2 1/2 kypřicího prášku do pečiva Kypřící prášek
500 g 500 g tvarohu Tvaroh polotučný 500 g
125 g 125 g tyčinek Ledové kaštany Čokoládová tyčinka 125 g
2 lžíce 2 lžíce kakaa Kakao prášek 50 g
smetana (podle potřeby) Smetana kravská sladká 12%
3-4 lžíce 3-4 lžíce moučkového cukru (podle chuti) Cukr bílý 87.5 g
400 ml 400 ml zakysané smetany Smetana kravská zakysaná 12% 400 ml
200 ml 200 ml smetany na šlehání Smetana kravská sladká 30% 200 ml
2 2 vanilkové cukry Cukr vanilkový
2-4 lžíce 2-4 lžíce moučkového cukru Cukr bílý 75 g
50 ml 50 ml mléka Mléko kravské polotučné 1,5% 50 ml
1 lžíce 1 lžíce želatiny Želatina vepřová 15 g
1 1 velký broskvový kompot (480g, nebo meruňkový, anansový) Broskev zavařená

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.