Nutriční hodnoty (Vypečené ondráše)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 3 718 kJ / 889 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 24,20 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 0,00 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 24,20 g |
Tuky | 1,28 g |
– nasycené | 0,14 g |
– nenasycené | 0,14 g |
–– mononenasycené | 0,00 g |
–– polynenasycené | 0,14 g |
––– omega 3 | 0,10 g |
Vláknina | 31,80 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 6,47 g |
Sůl | 16,00 g |
Sacharidy | 183,00 g |
– cukry | 11,40 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
1 kg 1 kg brambor | Brambor zimní | 1000 g |
10 stroužků 10 stroužků česneku | Česnek čerstvý | 70 g |
vajíčko | Vejce slepičí | |
mléko | Mléko kravské polotučné 1,5% | |
dětská krupička | Krupice pšeničná jemná | |
2 lžičky 2 lžičky soli | Sůl mořská | 16 g |
čerstvě mletý pepř | Pepř černý mletý | |
hrst hrst sušené majoránky | Majoránka sušená | |
pečené maso - např. zbytek od oběda | Vepřová plec |