Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Vypečené ondráše)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Energie3 718 kJ /
889 kcal
Bílkoviny24,20 g
– z toho živočišné bílkoviny0,00 g
– z toho rostlinné bílkoviny24,20 g
Tuky1,28 g
– nasycené0,14 g
– nenasycené0,14 g
–– mononenasycené0,00 g
–– polynenasycené0,14 g
––– omega 30,10 g
Vláknina31,80 g
Cholesterol 0 mg
Sodík 6,47 g
Sůl16,00 g
Sacharidy183,00 g
– cukry11,40 g
––– laktóza0,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
1 kg 1 kg brambor Brambor zimní 1000 g
10 stroužků 10 stroužků česneku Česnek čerstvý 70 g
vajíčko Vejce slepičí
mléko Mléko kravské polotučné 1,5%
dětská krupička Krupice pšeničná jemná
2 lžičky 2 lžičky soli Sůl mořská 16 g
čerstvě mletý pepř Pepř černý mletý
hrst hrst sušené majoránky Majoránka sušená
pečené maso - např. zbytek od oběda Vepřová plec

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.