Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Můj dietní boršč)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Energie2 743 kJ /
655 kcal
Bílkoviny61,30 g
– z toho živočišné bílkoviny46,60 g
– z toho rostlinné bílkoviny14,70 g
Tuky4,07 g
– nasycené1,06 g
– nenasycené2,34 g
–– mononenasycené1,03 g
–– polynenasycené1,30 g
––– omega 30,40 g
Vláknina36,92 g
Cholesterol 110 mg
Sodík 664 mg
Sůl1,52 g
Sacharidy78,27 g
– cukry26,37 g
––– laktóza0,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
200 g 200 g kuřecí maso Kuře prso 200 g
2 2 červené řepy Červená řepa čerstvá
6-8 6-8 mrkví Mrkev čerstvá 350 g
1/2 1/2 celeru (až 1 celer - dle velikosti) Celer bulva čerstvá 270 g
2 2 menší petržele Petržel kořenová čerstvá
1-2 1-2 velká cibule Cibule čerstvá 105 g
4 4 brambory Brambor zimní 200 g
4 stroužky 4 stroužky česneku Česnek čerstvý 28 g
Petrželová nať Petržel nať čerstvá
libeček Libeček čerstvý
nové koření celé Nové koření
černý pepř celý Pepř černý
bobkový list Bobkový list sušený
sůl Sůl mořská
citronová šťáva – dle chuti Šťáva z citrónu
voda dle množství Voda

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.