Nutriční hodnoty (Závitky plněné směsí z vinné klobásy)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 6
Energie | 5 603 kJ / 1 339 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 78,43 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 75,93 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 2,50 g |
Tuky | 95,52 g |
– nasycené | 54,45 g |
– nenasycené | 38,50 g |
–– mononenasycené | 17,37 g |
–– polynenasycené | 21,13 g |
––– omega 3 | 0,05 g |
Vláknina | 11,36 g |
Cholesterol | 489 mg |
Sodík | 3,97 g |
Sůl | 9,96 g |
Sacharidy | 38,15 g |
– cukry | 14,65 g |
––– laktóza | 3,25 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
6 plátků 6 plátků vepřového masa (nebo i jiného) | Vepřová kýta | |
pepř | Pepř černý | |
sůl | Sůl mořská | |
2 2 cibule | Cibule čerstvá | 140 g |
Solamyl | Bramborový škrob | |
olej | Olej řepkový | |
1 1 vejce uvařené natvrdo | Vejce slepičí | 70 g |
tak 400 g 400 g vymačkané vinné klobásy | Klobása vinná | 400 g |
50 g 50 g nastrouhaného tvrdého sýra | Sýr kravský tvrdý 30% | 50 g |
menší cibule | Cibule čerstvá | |
1 1 paprika | Paprika bílá čerstvá | |
1 1 rajče | Rajče červené čerstvé | 60 g |
2 lžičky 2 lžičky worcesteru | Worcestrová omáčka | 10 ml |
sůl | Sůl mořská |