Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Bůček pečený s nádivkou)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 4

Energie16 141 kJ /
3 858 kcal
Bílkoviny176,26 g
– z toho živočišné bílkoviny162,36 g
– z toho rostlinné bílkoviny13,90 g
Tuky331,42 g
– nasycené85,78 g
– nenasycené177,50 g
–– mononenasycené142,56 g
–– polynenasycené34,95 g
––– omega 31,66 g
Vláknina15,15 g
Cholesterol 978 mg
Sodík 928 mg
Sůl1,51 g
Sacharidy34,90 g
– cukry18,50 g
––– laktóza0,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
asi 1 kg 1 kg nepříliš tučného bůčku Vepřový bok 1000 g
sůl Sůl mořská
2 ks 2 ks pečiva Houska pšeničná
30 g 30 g rozehřátého tuku Margarín 30 g
2 2 vejce Vejce slepičí 140 g
mléko (nebo pivo) Mléko kravské polotučné 1,5%
muškátový květ Muškát květ sušený
100-150 g 100-150 g zmrazeného hrášku Hrášek zelený 125 g
karotka Mrkev čerstvá
kukuřice Kukuřice sterilovaná
2 2 polévkové lžíce nadrobno pokrájené petrželky Petržel nať čerstvá 160 g
2 2 polévkové lžíce pažitky Pažitka čerstvá
kmín Kmín

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.