Nutriční hodnoty (Pikantní směs s jablky)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 2
Energie | 4 080 kJ / 975 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 74,68 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 71,68 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 3,00 g |
Tuky | 51,26 g |
– nasycené | 6,71 g |
– nenasycené | 38,19 g |
–– mononenasycené | 27,71 g |
–– polynenasycené | 10,48 g |
––– omega 3 | 2,84 g |
Vláknina | 7,80 g |
Cholesterol | 379 mg |
Sodík | 2,04 g |
Sůl | 4,71 g |
Sacharidy | 49,90 g |
– cukry | 28,00 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
300 g 300 g vepřového masa (ořez) | Vepřová kýta | 300 g |
2 2 jablka | Jablko čerstvé | 300 g |
3 lžíce 3 lžíce oleje | Olej řepkový | 33 ml |
1 lžička 1 lžička solamylu | Bramborový škrob | 5 g |
1 lžíce 1 lžíce solamylu (do zálivky) | Bramborový škrob | 15 g |
1 1 vejce | Vejce slepičí | 70 g |
2 lžíce 2 lžíce sójové omáčky | Sójová omáčka Tamari | 30 ml |