Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Uzené vepřové se špenátem a třapáči)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Energie1 048 kJ /
251 kcal
Bílkoviny15,43 g
– z toho živočišné bílkoviny0,00 g
– z toho rostlinné bílkoviny15,43 g
Tuky2,38 g
– nasycené0,48 g
– nenasycené1,16 g
–– mononenasycené0,30 g
–– polynenasycené0,86 g
––– omega 30,00 g
Vláknina24,69 g
Cholesterol 0 mg
Sodík 165 mg
Sůl0,80 g
Sacharidy34,58 g
– cukry10,98 g
––– laktóza0,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
uzené maso (v tomto případě vepřové ocásky) Vepřová plec uzená
1,5 1,5 cibule Cibule čerstvá 105 g
5 stroužků 5 stroužků česneku Česnek čerstvý 35 g
1 balení 1 balení mraženého sekaného špenátu Špenát čerstvý 400 g
1/2 1/2 cibule Cibule čerstvá 35 g
olej Olej řepkový
2 stroužky 2 stroužky česneku Česnek čerstvý 14 g
1/2 lžičky 1/2 lžičky kmínu Kmín 2.5 g
sůl Sůl mořská
1 balení 1 balení halušek v prášku

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.