Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Brambory)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 1

Energie14 073 kJ /
3 364 kcal
Bílkoviny58,34 g
– z toho živočišné bílkoviny44,79 g
– z toho rostlinné bílkoviny13,55 g
Tuky237,72 g
– nasycené143,58 g
– nenasycené84,16 g
–– mononenasycené75,63 g
–– polynenasycené8,53 g
––– omega 31,00 g
Vláknina4,25 g
Cholesterol 1,44 g
Sodík 508 mg
Sůl1,13 g
Sacharidy245,55 g
– cukry97,25 g
––– laktóza26,50 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
65 g 65 g cukru krystal Cukr bílý 65 g
115 g 115 g hladké mouky Mouka pšeničná hladká 115 g
3 3 vejce Vejce slepičí 210 g
voda Voda
250 g 250 g másla Máslo kravské 250 g
500 ml 500 ml mléka Mléko kravské polotučné 1,5% 500 ml
2 2 vanilkové pudinky Puding v prášku 80 g
kakao Kakao prášek
cukr (dle chuti) Cukr bílý
potahovací hmota K2 (nebo domácí falešný marcipán) Fondán
kakao Kakao prášek

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.