Nutriční hodnoty (Brambory)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 1
Energie | 14 073 kJ / 3 364 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 58,34 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 44,79 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 13,55 g |
Tuky | 237,72 g |
– nasycené | 143,58 g |
– nenasycené | 84,16 g |
–– mononenasycené | 75,63 g |
–– polynenasycené | 8,53 g |
––– omega 3 | 1,00 g |
Vláknina | 4,25 g |
Cholesterol | 1,44 g |
Sodík | 508 mg |
Sůl | 1,13 g |
Sacharidy | 245,55 g |
– cukry | 97,25 g |
––– laktóza | 26,50 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
65 g 65 g cukru krystal | Cukr bílý | 65 g |
115 g 115 g hladké mouky | Mouka pšeničná hladká | 115 g |
3 3 vejce | Vejce slepičí | 210 g |
voda | Voda | |
250 g 250 g másla | Máslo kravské | 250 g |
500 ml 500 ml mléka | Mléko kravské polotučné 1,5% | 500 ml |
2 2 vanilkové pudinky | Puding v prášku | 80 g |
kakao | Kakao prášek | |
cukr (dle chuti) | Cukr bílý | |
potahovací hmota K2 (nebo domácí falešný marcipán) | Fondán | |
kakao | Kakao prášek |