Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Loupáky)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 16

Energie14 653 kJ /
3 502 kcal
Bílkoviny83,19 g
– z toho živočišné bílkoviny13,06 g
– z toho rostlinné bílkoviny70,13 g
Tuky107,96 g
– nasycené58,87 g
– nenasycené41,73 g
–– mononenasycené32,32 g
–– polynenasycené9,41 g
––– omega 30,95 g
Vláknina18,60 g
Cholesterol 727 mg
Sodík 3,32 g
Sůl8,24 g
Sacharidy540,15 g
– cukry130,95 g
––– laktóza0,80 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
600 g 600 g hladké mouky Mouka pšeničná hladká 600 g
300 ml 300 ml vody Voda 300 ml
100 ml 100 ml rozpuštěného másla (oleje) Máslo kravské 100 g
100 g 100 g cukru Cukr bílý 100 g
1 lžička 1 lžička soli Sůl mořská 8 g
1 1 vejce Vejce slepičí 70 g
1,5 lžičky 1,5 lžičky sušeného (20 g čerstvého) droždí Droždí pekařské lisované 7.5 g
1 1 žloutek na potření Vaječný žloutek 23 g
mléko na potření Mléko kravské polotučné 1,5%
mák na posyp Mák modrý

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.