Nutriční hodnoty (Loupáky)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 16
Energie | 14 653 kJ / 3 502 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 83,19 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 13,06 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 70,13 g |
Tuky | 107,96 g |
– nasycené | 58,87 g |
– nenasycené | 41,73 g |
–– mononenasycené | 32,32 g |
–– polynenasycené | 9,41 g |
––– omega 3 | 0,95 g |
Vláknina | 18,60 g |
Cholesterol | 727 mg |
Sodík | 3,32 g |
Sůl | 8,24 g |
Sacharidy | 540,15 g |
– cukry | 130,95 g |
––– laktóza | 0,80 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
600 g 600 g hladké mouky | Mouka pšeničná hladká | 600 g |
300 ml 300 ml vody | Voda | 300 ml |
100 ml 100 ml rozpuštěného másla (oleje) | Máslo kravské | 100 g |
100 g 100 g cukru | Cukr bílý | 100 g |
1 lžička 1 lžička soli | Sůl mořská | 8 g |
1 1 vejce | Vejce slepičí | 70 g |
1,5 lžičky 1,5 lžičky sušeného (20 g čerstvého) droždí | Droždí pekařské lisované | 7.5 g |
1 1 žloutek na potření | Vaječný žloutek | 23 g |
mléko na potření | Mléko kravské polotučné 1,5% | |
mák na posyp | Mák modrý |