Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Briošky)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 1

Energie22 331 kJ /
5 337 kcal
Bílkoviny128,42 g
– z toho živočišné bílkoviny47,37 g
– z toho rostlinné bílkoviny81,05 g
Tuky277,62 g
– nasycené158,26 g
– nenasycené102,77 g
–– mononenasycené87,17 g
–– polynenasycené15,61 g
––– omega 31,62 g
Vláknina22,86 g
Cholesterol 2,00 g
Sodík 1,34 g
Sůl3,11 g
Sacharidy569,82 g
– cukry123,48 g
––– laktóza5,14 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
650 g 650 g hladké mouky Mouka pšeničná hladká 650 g
275 g 275 g másla Máslo kravské 275 g
4 4 vejce Vejce slepičí 280 g
60 g 60 g moučkového cukru Cukr bílý 60 g
42 g 42 g čerstvého droždí (1 kostka) Droždí pekařské lisované 42 g
4 lžíce 4 lžíce vlažného mléka Mléko kravské polotučné 1,5% 60 ml
1 lžíce 1 lžíce cukru Cukr bílý 25 g
2 špetky 2 špetky soli Sůl mořská 2 g
1 1 vejce na potření Vejce slepičí 70 g
cukrový rozvar (nemusí být) Cukr bílý
plátky mandlí (nemusí být) Mandle loupané

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.