Nutriční hodnoty (Ratatouille s bylinkami)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 4
Energie | 2 098 kJ / 501 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 15,55 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 0,00 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 15,55 g |
Tuky | 4,29 g |
– nasycené | 1,43 g |
– nenasycené | 2,28 g |
–– mononenasycené | 0,94 g |
–– polynenasycené | 1,34 g |
––– omega 3 | 0,02 g |
Vláknina | 30,29 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 70 mg |
Sůl | 0,00 g |
Sacharidy | 89,95 g |
– cukry | 58,21 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
1 1 větší lilek | Lilek čerstvý | |
2 2 střední cukety | Cuketa čerstvá | 200 g |
2 2 rajčata | Rajče červené čerstvé | 120 g |
2 2 červené papriky | Paprika červená čerstvá | 300 g |
1 konzerva 1 konzerva loupaných rajčat | Dužina červeného rajčete čerstvá | 425 g |
4 stroužky 4 stroužky česneku | Česnek čerstvý | 28 g |
2 2 cibule | Cibule čerstvá | 140 g |
olivový olej | Olej olivový | |
2 lžičky 2 lžičky sušeného rozmarýnu | Rozmarýn sušený | 10 g |
mletý pepř | Pepř černý mletý | |
sůl | Sůl mořská | |
1 lžička 1 lžička sušeného tymiánu | Tymián sušený | 5 g |