Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Ratatouille s bylinkami)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 4

Energie2 098 kJ /
501 kcal
Bílkoviny15,55 g
– z toho živočišné bílkoviny0,00 g
– z toho rostlinné bílkoviny15,55 g
Tuky4,29 g
– nasycené1,43 g
– nenasycené2,28 g
–– mononenasycené0,94 g
–– polynenasycené1,34 g
––– omega 30,02 g
Vláknina30,29 g
Cholesterol 0 mg
Sodík 70 mg
Sůl0,00 g
Sacharidy89,95 g
– cukry58,21 g
––– laktóza0,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
1 1 větší lilek Lilek čerstvý
2 2 střední cukety Cuketa čerstvá 200 g
2 2 rajčata Rajče červené čerstvé 120 g
2 2 červené papriky Paprika červená čerstvá 300 g
1 konzerva 1 konzerva loupaných rajčat Dužina červeného rajčete čerstvá 425 g
4 stroužky 4 stroužky česneku Česnek čerstvý 28 g
2 2 cibule Cibule čerstvá 140 g
olivový olej Olej olivový
2 lžičky 2 lžičky sušeného rozmarýnu Rozmarýn sušený 10 g
mletý pepř Pepř černý mletý
sůl Sůl mořská
1 lžička 1 lžička sušeného tymiánu Tymián sušený 5 g

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.