Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Vepřové maso s fazolkami, koriandrem, bazalkou a libečkem)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 4

Energie4 174 kJ /
998 kcal
Bílkoviny11,67 g
– z toho živočišné bílkoviny3,50 g
– z toho rostlinné bílkoviny8,17 g
Tuky86,66 g
– nasycené41,52 g
– nenasycené43,80 g
–– mononenasycené37,15 g
–– polynenasycené6,65 g
––– omega 30,10 g
Vláknina18,16 g
Cholesterol 70 mg
Sodík 1,63 g
Sůl4,00 g
Sacharidy35,62 g
– cukry7,23 g
––– laktóza0,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
1 balení 1 balení vepřových kostí Kost vepřová
250 g 250 g mražených fazolek Fazolky mražené 250 g
100 g 100 g anglické slaniny Anglická slanina 100 g
1 1 cibule Cibule čerstvá 70 g
1 1 lahůdková cibulka Cibulka jarní čerstvá
2 stroužky 2 stroužky česneku Česnek čerstvý 14 g
1 hrnek 1 hrnek pasírovaná loupaná rajčata Dužina červeného rajčete čerstvá
1 lžička 1 lžička koriandru Koriandr semena 5 g
1 lžička 1 lžička bazalky Bazalka čerstvá 5 g
2 2 bobkové listy Bobkový list sušený
1 lžička 1 lžička libečku Libeček čerstvý 5 g
pepř Pepř černý
1 lžíce 1 lžíce Solamylu Bramborový škrob 15 g
olej Olej řepkový
sůl Sůl mořská

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.