Nutriční hodnoty (Vepřové maso s fazolkami, koriandrem, bazalkou a libečkem)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 4
Energie | 4 174 kJ / 998 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 11,67 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 3,50 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 8,17 g |
Tuky | 86,66 g |
– nasycené | 41,52 g |
– nenasycené | 43,80 g |
–– mononenasycené | 37,15 g |
–– polynenasycené | 6,65 g |
––– omega 3 | 0,10 g |
Vláknina | 18,16 g |
Cholesterol | 70 mg |
Sodík | 1,63 g |
Sůl | 4,00 g |
Sacharidy | 35,62 g |
– cukry | 7,23 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
1 balení 1 balení vepřových kostí | Kost vepřová | |
250 g 250 g mražených fazolek | Fazolky mražené | 250 g |
100 g 100 g anglické slaniny | Anglická slanina | 100 g |
1 1 cibule | Cibule čerstvá | 70 g |
1 1 lahůdková cibulka | Cibulka jarní čerstvá | |
2 stroužky 2 stroužky česneku | Česnek čerstvý | 14 g |
1 hrnek 1 hrnek pasírovaná loupaná rajčata | Dužina červeného rajčete čerstvá | |
1 lžička 1 lžička koriandru | Koriandr semena | 5 g |
1 lžička 1 lžička bazalky | Bazalka čerstvá | 5 g |
2 2 bobkové listy | Bobkový list sušený | |
1 lžička 1 lžička libečku | Libeček čerstvý | 5 g |
pepř | Pepř černý | |
1 lžíce 1 lžíce Solamylu | Bramborový škrob | 15 g |
olej | Olej řepkový | |
sůl | Sůl mořská |