Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Polévka z červené řepy I)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 5

Energie2 198 kJ /
525 kcal
Bílkoviny11,78 g
– z toho živočišné bílkoviny0,00 g
– z toho rostlinné bílkoviny11,78 g
Tuky12,72 g
– nasycené1,60 g
– nenasycené12,42 g
–– mononenasycené7,51 g
–– polynenasycené4,91 g
––– omega 30,91 g
Vláknina19,05 g
Cholesterol 0 mg
Sodík 372 mg
Sůl0,75 g
Sacharidy82,60 g
– cukry57,50 g
––– laktóza0,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
750 g 750 g červené řepy Červená řepa čerstvá 750 g
1 1 brambora Brambor zimní 50 g
1 1 cibule Cibule čerstvá 70 g
citronová kůra z 1/2 citronu Citronová kúra čerstvá
2 lžíce 2 lžíce citronové šťávy Šťáva z citrónu 30 ml
1,5 l 1,5 l zeleninového vývaru Vývar zeleninový 1500 ml
1 lžíce 1 lžíce oleje Olej řepkový 11 ml
sůl Sůl mořská
créme fraiche Creme fraiche 33%
pažitka Pažitka čerstvá

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.