Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Hrachovka s párkem a hráškem)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Energie6 080 kJ /
1 453 kcal
Bílkoviny85,98 g
– z toho živočišné bílkoviny22,40 g
– z toho rostlinné bílkoviny63,58 g
Tuky46,53 g
– nasycené21,29 g
– nenasycené25,21 g
–– mononenasycené13,70 g
–– polynenasycené11,51 g
––– omega 30,01 g
Vláknina40,78 g
Cholesterol 80 mg
Sodík 1,55 g
Sůl3,57 g
Sacharidy153,18 g
– cukry19,11 g
––– laktóza0,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
1/4 kg 1/4 kg hrachu Hrách žlutý loupaný sušený 250 g
1/4 1/4 celeru Celer bulva čerstvá 135 g
1 1 mrkev Mrkev čerstvá 50 g
1 1 petržel Petržel kořenová čerstvá
2 2 párky Párek vepřový 160 g
1,5 l 1,5 l vody Voda 1500 ml
silný vývar z uzeného (používám vlastní mražený) Vývar hovězí
zelený hrášek čerstvý nebo mražený Hrášek zelený
2-3 stroužky 2-3 stroužky česneku Česnek čerstvý 17.5 g
sůl Sůl mořská
pepř Pepř černý
majoránka Majoránka sušená
1 lžíce 1 lžíce olivového oleje (extra pannenský) Olej olivový 11 ml

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.