Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Korzické maso s těstovinami)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 4

Energie19 936 kJ /
4 765 kcal
Bílkoviny311,32 g
– z toho živočišné bílkoviny230,02 g
– z toho rostlinné bílkoviny81,30 g
Tuky170,45 g
– nasycené46,77 g
– nenasycené114,55 g
–– mononenasycené83,14 g
–– polynenasycené31,41 g
––– omega 39,38 g
Vláknina43,50 g
Cholesterol 598 mg
Sodík 539 mg
Sůl1,00 g
Sacharidy479,73 g
– cukry35,00 g
––– laktóza0,40 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
1 kg 1 kg hovězího zadního masa Hovězí kýta 1000 g
10 dkg 10 dkg hladké mouky Mouka pšeničná hladká 100 g
30 dkg 30 dkg cibule Cibule čerstvá 300 g
svazek svazek bylinek nebo 2 lžíce provensálského koření Petržel nať čerstvá
20 dkg 20 dkg žampiónů nebo směsi hřibů Žampion čerstvý 200 g
1 dl 1 dl oleje Olej řepkový 100 ml
1 1 polévkové lžíce soli Sůl mořská
1 litr 1 litr hovězího vývaru Vývar hovězí 1000 ml
50 dkg 50 dkg těstovin Těstoviny pšeničné 500 g
5 dkg 5 dkg másla Máslo kravské 50 g
1 1 polévková lžíce soli Sůl mořská

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.