Nutriční hodnoty (Korzické maso s těstovinami)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 4
Energie | 19 936 kJ / 4 765 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 311,32 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 230,02 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 81,30 g |
Tuky | 170,45 g |
– nasycené | 46,77 g |
– nenasycené | 114,55 g |
–– mononenasycené | 83,14 g |
–– polynenasycené | 31,41 g |
––– omega 3 | 9,38 g |
Vláknina | 43,50 g |
Cholesterol | 598 mg |
Sodík | 539 mg |
Sůl | 1,00 g |
Sacharidy | 479,73 g |
– cukry | 35,00 g |
––– laktóza | 0,40 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
1 kg 1 kg hovězího zadního masa | Hovězí kýta | 1000 g |
10 dkg 10 dkg hladké mouky | Mouka pšeničná hladká | 100 g |
30 dkg 30 dkg cibule | Cibule čerstvá | 300 g |
svazek svazek bylinek nebo 2 lžíce provensálského koření | Petržel nať čerstvá | |
20 dkg 20 dkg žampiónů nebo směsi hřibů | Žampion čerstvý | 200 g |
1 dl 1 dl oleje | Olej řepkový | 100 ml |
1 1 polévkové lžíce soli | Sůl mořská | |
1 litr 1 litr hovězího vývaru | Vývar hovězí | 1000 ml |
50 dkg 50 dkg těstovin | Těstoviny pšeničné | 500 g |
5 dkg 5 dkg másla | Máslo kravské | 50 g |
1 1 polévková lžíce soli | Sůl mořská |