Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Krémová cibulačka)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 4

Energie6 717 kJ /
1 605 kcal
Bílkoviny25,98 g
– z toho živočišné bílkoviny13,50 g
– z toho rostlinné bílkoviny12,48 g
Tuky124,13 g
– nasycené65,99 g
– nenasycené55,57 g
–– mononenasycené46,05 g
–– polynenasycené9,51 g
––– omega 30,63 g
Vláknina28,00 g
Cholesterol 166 mg
Sodík 2,34 g
Sůl5,79 g
Sacharidy89,22 g
– cukry33,30 g
––– laktóza4,91 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
6 6 cibulí Cibule čerstvá 420 g
1 1 bujon v kostce Bujón hovězí 10 g
750 ml 750 ml vývaru (nebo bujon v kostce) Vývar masový 750 ml
0,5 kelímku 0,5 kelímku smetany Smetana kravská sladká 12% 125 ml
máslo na zjemnění Máslo kravské
100 g 100 g slaniny Špek 100 g
olivový olej Olej olivový
2 lžíce 2 lžíce másla Máslo kravské 20 g
2 lžíce 2 lžíce hladké mouky Mouka pšeničná hladká 20 g
tuk na smažení Olej řepkový
1 1 rohlík Rohlík pšeničný bílý 43 g

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.