Nutriční hodnoty (Krémová cibulačka)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 4
Energie | 6 717 kJ / 1 605 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 25,98 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 13,50 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 12,48 g |
Tuky | 124,13 g |
– nasycené | 65,99 g |
– nenasycené | 55,57 g |
–– mononenasycené | 46,05 g |
–– polynenasycené | 9,51 g |
––– omega 3 | 0,63 g |
Vláknina | 28,00 g |
Cholesterol | 166 mg |
Sodík | 2,34 g |
Sůl | 5,79 g |
Sacharidy | 89,22 g |
– cukry | 33,30 g |
––– laktóza | 4,91 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
6 6 cibulí | Cibule čerstvá | 420 g |
1 1 bujon v kostce | Bujón hovězí | 10 g |
750 ml 750 ml vývaru (nebo bujon v kostce) | Vývar masový | 750 ml |
0,5 kelímku 0,5 kelímku smetany | Smetana kravská sladká 12% | 125 ml |
máslo na zjemnění | Máslo kravské | |
100 g 100 g slaniny | Špek | 100 g |
olivový olej | Olej olivový | |
2 lžíce 2 lžíce másla | Máslo kravské | 20 g |
2 lžíce 2 lžíce hladké mouky | Mouka pšeničná hladká | 20 g |
tuk na smažení | Olej řepkový | |
1 1 rohlík | Rohlík pšeničný bílý | 43 g |