Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Cizrna na zelenině)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 4

Energie3 257 kJ /
779 kcal
Bílkoviny43,60 g
– z toho živočišné bílkoviny0,00 g
– z toho rostlinné bílkoviny43,60 g
Tuky12,70 g
– nasycené1,74 g
– nenasycené10,10 g
–– mononenasycené3,68 g
–– polynenasycené6,42 g
––– omega 30,32 g
Vláknina76,90 g
Cholesterol 0 mg
Sodík 540 mg
Sůl1,34 g
Sacharidy84,00 g
– cukry23,00 g
––– laktóza0,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
200 g 200 g suché cizrny (přes noc namočit) Cizrna 200 g
300 g 300 g kořenové zeleniny na nudlicky (nebo směs pod svíčkovou) Mrkev čerstvá 300 g
1 plechovka 1 plechovka krájených rajčat Rajče červené čerstvé
2 lžíce 2 lžíce kečupu Kečup sladký 30 ml
hrst hrst kukuřice Kukuřice sterilovaná
hrst hrst mungo výhonků nebo hrášku Mungo
bujon nebo harmonie chuti podle chuti Bujón hovězí
trochu trochu olivového oleje Olej olivový

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.