Nutriční hodnoty (Cizrna na zelenině)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 4
Energie | 3 257 kJ / 779 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 43,60 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 0,00 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 43,60 g |
Tuky | 12,70 g |
– nasycené | 1,74 g |
– nenasycené | 10,10 g |
–– mononenasycené | 3,68 g |
–– polynenasycené | 6,42 g |
––– omega 3 | 0,32 g |
Vláknina | 76,90 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 540 mg |
Sůl | 1,34 g |
Sacharidy | 84,00 g |
– cukry | 23,00 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
200 g 200 g suché cizrny (přes noc namočit) | Cizrna | 200 g |
300 g 300 g kořenové zeleniny na nudlicky (nebo směs pod svíčkovou) | Mrkev čerstvá | 300 g |
1 plechovka 1 plechovka krájených rajčat | Rajče červené čerstvé | |
2 lžíce 2 lžíce kečupu | Kečup sladký | 30 ml |
hrst hrst kukuřice | Kukuřice sterilovaná | |
hrst hrst mungo výhonků nebo hrášku | Mungo | |
bujon nebo harmonie chuti podle chuti | Bujón hovězí | |
trochu trochu olivového oleje | Olej olivový |