Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Jáhlový nákyp s ovocem)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Energie8 891 kJ /
2 125 kcal
Bílkoviny62,74 g
– z toho živočišné bílkoviny35,24 g
– z toho rostlinné bílkoviny27,50 g
Tuky115,93 g
– nasycené61,71 g
– nenasycené45,85 g
–– mononenasycené36,65 g
–– polynenasycené9,20 g
––– omega 30,46 g
Vláknina20,00 g
Cholesterol 1,05 g
Sodík 413 mg
Sůl0,91 g
Sacharidy197,65 g
– cukry18,05 g
––– laktóza13,05 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
250 g 250 g jáhly Jáhly 250 g
3 3 vejce Vejce slepičí 210 g
100 g 100 g másla Máslo kravské 100 g
cukr moučka Cukr bílý
vanilkový cukr Cukr vanilkový
rozinky Rozinky
ovoce Jahody čerstvé
250 ml 250 ml mléka Mléko kravské polotučné 1,5% 250 ml

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.