Nutriční hodnoty (Jáhlový nákyp s ovocem)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 8 891 kJ / 2 125 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 62,74 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 35,24 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 27,50 g |
Tuky | 115,93 g |
– nasycené | 61,71 g |
– nenasycené | 45,85 g |
–– mononenasycené | 36,65 g |
–– polynenasycené | 9,20 g |
––– omega 3 | 0,46 g |
Vláknina | 20,00 g |
Cholesterol | 1,05 g |
Sodík | 413 mg |
Sůl | 0,91 g |
Sacharidy | 197,65 g |
– cukry | 18,05 g |
––– laktóza | 13,05 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
250 g 250 g jáhly | Jáhly | 250 g |
3 3 vejce | Vejce slepičí | 210 g |
100 g 100 g másla | Máslo kravské | 100 g |
cukr moučka | Cukr bílý | |
vanilkový cukr | Cukr vanilkový | |
rozinky | Rozinky | |
ovoce | Jahody čerstvé | |
250 ml 250 ml mléka | Mléko kravské polotučné 1,5% | 250 ml |