Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Celerovo-čočková polévka s čubricou)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 4

Energie6 000 kJ /
1 434 kcal
Bílkoviny86,50 g
– z toho živočišné bílkoviny0,07 g
– z toho rostlinné bílkoviny86,43 g
Tuky18,44 g
– nasycené7,40 g
– nenasycené10,66 g
–– mononenasycené4,85 g
–– polynenasycené5,82 g
––– omega 30,05 g
Vláknina116,26 g
Cholesterol 26 mg
Sodík 1,51 g
Sůl3,30 g
Sacharidy172,38 g
– cukry30,18 g
––– laktóza0,08 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
250 g 250 g čočky Čočka hnědá neloupaná 250 g
3 řapíky 3 řapíky celeru Celer bulva čerstvá 1500 g
2 2 mrkve Mrkev čerstvá 100 g
3 3 mladé cibulky Cibulka jarní čerstvá
1 lžíce 1 lžíce másla Máslo kravské 10 g
2 lžíce 2 lžíce mouky Mouka pšeničná hladká 20 g
zeleninový vývar Vývar zeleninový
1 lžička 1 lžička čubrice Čubrica 5 g
1 lžička 1 lžička sladké papriky Paprika červená sušená 1 g
1 špetka 1 špetka pálivé papriky (nemusí být) Paprika pálivá
sůl Sůl mořská
petrželka Petržel nať čerstvá

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.