Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Polévka z řapíkatého celeru podle mne)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 4

Energie4 694 kJ /
1 122 kcal
Bílkoviny30,30 g
– z toho živočišné bílkoviny4,80 g
– z toho rostlinné bílkoviny25,50 g
Tuky64,65 g
– nasycené41,20 g
– nenasycené20,95 g
–– mononenasycené16,90 g
–– polynenasycené4,05 g
––– omega 30,62 g
Vláknina70,80 g
Cholesterol 200 mg
Sodík 1,45 g
Sůl3,20 g
Sacharidy69,30 g
– cukry27,00 g
––– laktóza6,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
3 řapíky 3 řapíky celeru (řapíkatého) Celer bulva čerstvá 1500 g
3 3 brambory Brambor zimní 150 g
sůl Sůl mořská
bílý pepř Pepř bílý
bazalka Bazalka čerstvá
200 ml 200 ml smetany ke šlehání Smetana kravská sladká 30% 200 ml
voda Voda
mléko Mléko kravské polotučné 1,5%

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.