Nutriční hodnoty (Skořicové šneky)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 24
Energie | 8 590 kJ / 2 053 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 59,33 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 21,78 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 37,55 g |
Tuky | 71,28 g |
– nasycené | 18,24 g |
– nenasycené | 46,47 g |
–– mononenasycené | 30,78 g |
–– polynenasycené | 15,69 g |
––– omega 3 | 1,17 g |
Vláknina | 10,75 g |
Cholesterol | 526 mg |
Sodík | 754 mg |
Sůl | 1,79 g |
Sacharidy | 288,17 g |
– cukry | 81,77 g |
––– laktóza | 6,37 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
20 g 20 g droždí | Droždí pekařské lisované | 20 g |
60 g 60 g cukru krupice | Cukr bílý | 60 g |
130 ml 130 ml mléka (podle potřeby) | Mléko kravské polotučné 1,5% | 130 ml |
300 g 300 g hladké mouky | Mouka pšeničná hladká | 300 g |
1 1 vejce | Vejce slepičí | 70 g |
1 špetka 1 špetka soli | Sůl mořská | 1 g |
0,5 lžičky 0,5 lžičky nastrouhané citrónové kůry | Citronová kúra čerstvá | 2.5 g |
80 g 80 g Hery | Margarín | 80 g |
1 1 vejce na potření | Vejce slepičí | 70 g |
2 2 skořicové cukry | Cukr skořicový |