Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Skořicové šneky)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 24

Energie8 590 kJ /
2 053 kcal
Bílkoviny59,33 g
– z toho živočišné bílkoviny21,78 g
– z toho rostlinné bílkoviny37,55 g
Tuky71,28 g
– nasycené18,24 g
– nenasycené46,47 g
–– mononenasycené30,78 g
–– polynenasycené15,69 g
––– omega 31,17 g
Vláknina10,75 g
Cholesterol 526 mg
Sodík 754 mg
Sůl1,79 g
Sacharidy288,17 g
– cukry81,77 g
––– laktóza6,37 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
20 g 20 g droždí Droždí pekařské lisované 20 g
60 g 60 g cukru krupice Cukr bílý 60 g
130 ml 130 ml mléka (podle potřeby) Mléko kravské polotučné 1,5% 130 ml
300 g 300 g hladké mouky Mouka pšeničná hladká 300 g
1 1 vejce Vejce slepičí 70 g
1 špetka 1 špetka soli Sůl mořská 1 g
0,5 lžičky 0,5 lžičky nastrouhané citrónové kůry Citronová kúra čerstvá 2.5 g
80 g 80 g Hery Margarín 80 g
1 1 vejce na potření Vejce slepičí 70 g
2 2 skořicové cukry Cukr skořicový

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.