Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Plněné jáhlové knedlíky s marinovaným tofu)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 4

Energie8 717 kJ /
2 083 kcal
Bílkoviny51,98 g
– z toho živočišné bílkoviny0,00 g
– z toho rostlinné bílkoviny51,98 g
Tuky13,14 g
– nasycené1,61 g
– nenasycené9,67 g
–– mononenasycené2,19 g
–– polynenasycené7,48 g
––– omega 30,13 g
Vláknina51,74 g
Cholesterol 0 mg
Sodík 2,09 g
Sůl5,40 g
Sacharidy416,95 g
– cukry95,72 g
––– laktóza0,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
300 g 300 g jáhel Jáhly 300 g
900 ml 900 ml vody Voda 900 ml
100 g 100 g kukuřičného škrobu Škrob kukuřičný 100 g
3 3 červené cibule Cibule červená čerstvá 207 g
150 g 150 g sušených rajčat Dužina červeného rajčete sušená 150 g
tofu natural Tofu natural
2 lžíce 2 lžíce sojové omáčky Sójová omáčka Tamari 30 ml
1 lžička 1 lžička Sambal Oelek Pasta papriková 5 g
olej Olej řepkový
kysané zelí Zelí bílé kvašené

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.