Nutriční hodnoty (Plněné jáhlové knedlíky s marinovaným tofu)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 4
Energie | 8 717 kJ / 2 083 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 51,98 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 0,00 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 51,98 g |
Tuky | 13,14 g |
– nasycené | 1,61 g |
– nenasycené | 9,67 g |
–– mononenasycené | 2,19 g |
–– polynenasycené | 7,48 g |
––– omega 3 | 0,13 g |
Vláknina | 51,74 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 2,09 g |
Sůl | 5,40 g |
Sacharidy | 416,95 g |
– cukry | 95,72 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
300 g 300 g jáhel | Jáhly | 300 g |
900 ml 900 ml vody | Voda | 900 ml |
100 g 100 g kukuřičného škrobu | Škrob kukuřičný | 100 g |
3 3 červené cibule | Cibule červená čerstvá | 207 g |
150 g 150 g sušených rajčat | Dužina červeného rajčete sušená | 150 g |
tofu natural | Tofu natural | |
2 lžíce 2 lžíce sojové omáčky | Sójová omáčka Tamari | 30 ml |
1 lžička 1 lžička Sambal Oelek | Pasta papriková | 5 g |
olej | Olej řepkový | |
kysané zelí | Zelí bílé kvašené |