Nutriční hodnoty (Katovy bůčkové špalky)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 7 305 kJ / 1 746 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 76,52 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 72,50 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 4,02 g |
Tuky | 148,98 g |
– nasycené | 38,79 g |
– nenasycené | 78,48 g |
–– mononenasycené | 63,91 g |
–– polynenasycené | 14,57 g |
––– omega 3 | 0,65 g |
Vláknina | 10,32 g |
Cholesterol | 230 mg |
Sodík | 321 mg |
Sůl | 0,50 g |
Sacharidy | 22,70 g |
– cukry | 9,48 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
cca 500 g 500 g pěkného, prorostlého bůčku | Vepřový bok | 500 g |
200 200 g žampionů pokrájených na plátky | Žampion čerstvý | |
3 lžíce 3 lžíce rajského protlaku | Protlak rajčatový | 45 g |
5 stroužků 5 stroužků česneku | Česnek čerstvý | 35 g |
2 lžičky 2 lžičky sladké papriky | Paprika červená sušená | 2 g |
1 1 cibule | Cibule čerstvá | 70 g |
sůl | Sůl mořská | |
pepř podle potřeby | Pepř černý | |
chilli koření podle toho,jak každý snese | Chilli paprička mletá | |
lžička lžička hladké mouky na zahuštění | Mouka pšeničná hladká |