Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Makedonské maso)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 4

Energie1 044 kJ /
250 kcal
Bílkoviny7,50 g
– z toho živočišné bílkoviny0,00 g
– z toho rostlinné bílkoviny7,50 g
Tuky1,44 g
– nasycené0,28 g
– nenasycené0,98 g
–– mononenasycené0,44 g
–– polynenasycené0,54 g
––– omega 30,00 g
Vláknina18,00 g
Cholesterol 0 mg
Sodík 51 mg
Sůl0,00 g
Sacharidy28,60 g
– cukry20,50 g
––– laktóza0,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
Hovězí maso (čistý ořez ze steakového masa) -600g Hovězí kýta
1 dcl 1 dcl Tuku (olej) Margarín
100 g 100 g Cibule Cibule čerstvá 100 g
100 g 100 g Rajčatový protlak Protlak rajčatový 100 g
Sůl Sůl mořská
Pepř mletý Pepř černý mletý
200 g 200 g Fazolky zelené krájené Fazolky čerstvé 200 g
2 2 polévkové lžíce Solamylu Bramborový škrob
1 dcl 1 dcl Červené víno dezertní Víno červené suché 100 ml
Cukr krystal Cukr bílý

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.