Nutriční hodnoty (Makedonské maso)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 4
Energie | 1 044 kJ / 250 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 7,50 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 0,00 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 7,50 g |
Tuky | 1,44 g |
– nasycené | 0,28 g |
– nenasycené | 0,98 g |
–– mononenasycené | 0,44 g |
–– polynenasycené | 0,54 g |
––– omega 3 | 0,00 g |
Vláknina | 18,00 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 51 mg |
Sůl | 0,00 g |
Sacharidy | 28,60 g |
– cukry | 20,50 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
Hovězí maso (čistý ořez ze steakového masa) -600g | Hovězí kýta | |
1 dcl 1 dcl Tuku (olej) | Margarín | |
100 g 100 g Cibule | Cibule čerstvá | 100 g |
100 g 100 g Rajčatový protlak | Protlak rajčatový | 100 g |
Sůl | Sůl mořská | |
Pepř mletý | Pepř černý mletý | |
200 g 200 g Fazolky zelené krájené | Fazolky čerstvé | 200 g |
2 2 polévkové lžíce Solamylu | Bramborový škrob | |
1 dcl 1 dcl Červené víno dezertní | Víno červené suché | 100 ml |
Cukr krystal | Cukr bílý |