Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Plněný vepřový bok Stenly)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 4

Energie19 301 kJ /
4 613 kcal
Bílkoviny243,46 g
– z toho živočišné bílkoviny236,04 g
– z toho rostlinné bílkoviny7,42 g
Tuky373,95 g
– nasycené112,74 g
– nenasycené187,79 g
–– mononenasycené154,14 g
–– polynenasycené33,65 g
––– omega 31,57 g
Vláknina26,88 g
Cholesterol 1,67 g
Sodík 3,52 g
Sůl8,09 g
Sacharidy63,23 g
– cukry38,17 g
––– laktóza16,33 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
1 kg 1 kg vepřového boku Vepřový bok 1000 g
sůl Sůl mořská
drcený kmín Kmín mletý
6 stroužků 6 stroužků česneku Česnek čerstvý 42 g
4 4 cibule Cibule čerstvá 280 g
1 lžíce 1 lžíce másla (nebo oleje) Máslo kravské 10 g
1 1 menší cibule Cibule čerstvá 70 g
5 plátků 5 plátků mortadely Mortadella
2 2 poloviny naložené červené kapie Paprika červená čerstvá
4 4 vejce Vejce slepičí 280 g
1 hrnek 1 hrnek strouhaného sýra (Eidam) Sýr kravský tvrdý 30% 250 g
petrželka Petržel nať čerstvá
sůl Sůl mořská
pepř Pepř černý

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.