Nutriční hodnoty (Plněný vepřový bok Stenly)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 4
Energie | 19 301 kJ / 4 613 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 243,46 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 236,04 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 7,42 g |
Tuky | 373,95 g |
– nasycené | 112,74 g |
– nenasycené | 187,79 g |
–– mononenasycené | 154,14 g |
–– polynenasycené | 33,65 g |
––– omega 3 | 1,57 g |
Vláknina | 26,88 g |
Cholesterol | 1,67 g |
Sodík | 3,52 g |
Sůl | 8,09 g |
Sacharidy | 63,23 g |
– cukry | 38,17 g |
––– laktóza | 16,33 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
1 kg 1 kg vepřového boku | Vepřový bok | 1000 g |
sůl | Sůl mořská | |
drcený kmín | Kmín mletý | |
6 stroužků 6 stroužků česneku | Česnek čerstvý | 42 g |
4 4 cibule | Cibule čerstvá | 280 g |
1 lžíce 1 lžíce másla (nebo oleje) | Máslo kravské | 10 g |
1 1 menší cibule | Cibule čerstvá | 70 g |
5 plátků 5 plátků mortadely | Mortadella | |
2 2 poloviny naložené červené kapie | Paprika červená čerstvá | |
4 4 vejce | Vejce slepičí | 280 g |
1 hrnek 1 hrnek strouhaného sýra (Eidam) | Sýr kravský tvrdý 30% | 250 g |
petrželka | Petržel nať čerstvá | |
sůl | Sůl mořská | |
pepř | Pepř černý |