Nutriční hodnoty (Ruský biftek)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 4
Energie | 2 674 kJ / 639 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 134,77 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 133,80 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 0,97 g |
Tuky | 7,97 g |
– nasycené | 3,54 g |
– nenasycené | 3,60 g |
–– mononenasycené | 3,27 g |
–– polynenasycené | 0,33 g |
––– omega 3 | 0,06 g |
Vláknina | 4,14 g |
Cholesterol | 282 mg |
Sodík | 288 mg |
Sůl | 0,60 g |
Sacharidy | 6,21 g |
– cukry | 4,14 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
600 g 600 g Hovězí maso (ořez) | Hovězí kýta | 600 g |
sůl | Sůl mořská | |
pepř mletý | Pepř černý mletý | |
čerstvá petrželka | Petržel nať čerstvá | |
čerstvé bylinky kopr saturejka | Petržel nať čerstvá | |
zelená kapie 1 ks 1 ks | Paprika zelená čerstvá | |
cibule 1 ks 1 ks | Cibule čerstvá | 69 g |
žampiony 2 ks 2 ks | Žampion čerstvý | |
smetana zakysaná 100 g | Smetana kravská sladká 12% | |
olej | Olej řepkový | |
hladká mouka | Mouka pšeničná hladká |