Nutriční hodnoty (Vepřový plátek na cibulové peřince)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 377 kJ / 90 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 2,80 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 0,00 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 2,80 g |
Tuky | 0,39 g |
– nasycené | 0,14 g |
– nenasycené | 0,14 g |
–– mononenasycené | 0,06 g |
–– polynenasycené | 0,08 g |
––– omega 3 | 0,00 g |
Vláknina | 10,36 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 14 mg |
Sůl | 0,00 g |
Sacharidy | 16,80 g |
– cukry | 8,68 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
4 plátky 4 plátky vepřové kotlety (kýty) | Vepřová kotleta s kostí | |
2 2 cibule | Cibule čerstvá | 140 g |
2 stroužky 2 stroužky česneku | Česnek čerstvý | 14 g |
1 1 polévková lžíce kaparů v soli | Kapary | |
1 hrst 1 hrst parmezánu | Parmezán | |
1 hrst 1 hrst hub (já měla naložené sterilované hříbky) | Hřib čerstvý | |
2 2 polévková lžíce kremžské hořčice | Hořčice kremžská | |
hladká mouka na obalení | Mouka pšeničná hladká | |
sůl | Sůl mořská | |
pepř | Pepř černý | |
pivo na podlití | Pivo světlé 10ᵒ |