Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Vepřový plátek na cibulové peřince)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Energie377 kJ /
90 kcal
Bílkoviny2,80 g
– z toho živočišné bílkoviny0,00 g
– z toho rostlinné bílkoviny2,80 g
Tuky0,39 g
– nasycené0,14 g
– nenasycené0,14 g
–– mononenasycené0,06 g
–– polynenasycené0,08 g
––– omega 30,00 g
Vláknina10,36 g
Cholesterol 0 mg
Sodík 14 mg
Sůl0,00 g
Sacharidy16,80 g
– cukry8,68 g
––– laktóza0,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
4 plátky 4 plátky vepřové kotlety (kýty) Vepřová kotleta s kostí
2 2 cibule Cibule čerstvá 140 g
2 stroužky 2 stroužky česneku Česnek čerstvý 14 g
1 1 polévková lžíce kaparů v soli Kapary
1 hrst 1 hrst parmezánu Parmezán
1 hrst 1 hrst hub (já měla naložené sterilované hříbky) Hřib čerstvý
2 2 polévková lžíce kremžské hořčice Hořčice kremžská
hladká mouka na obalení Mouka pšeničná hladká
sůl Sůl mořská
pepř Pepř černý
pivo na podlití Pivo světlé 10ᵒ

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.