Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Kadlíkova masová konzerva)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 1

Energie26 820 kJ /
6 410 kcal
Bílkoviny1 130,00 g
– z toho živočišné bílkoviny1 130,00 g
– z toho rostlinné bílkoviny0,00 g
Tuky210,00 g
– nasycené51,00 g
– nenasycené116,00 g
–– mononenasycené83,00 g
–– polynenasycené33,00 g
––– omega 31,50 g
Vláknina0,00 g
Cholesterol 2,35 g
Sodík 2,90 g
Sůl5,00 g
Sacharidy0,00 g
– cukry0,00 g
––– laktóza0,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
5 kg 5 kg libového vepřového masa Vepřová kýta 5000 g
0,5 kg 0,5 kg vepřového podbradku
0,5 kg 0,5 kg vepřové kůže Vepřová kůže 500 g
česnek (větší množství, podle chuti) Česnek čerstvý
sůl Sůl mořská
mletý pepř Pepř černý mletý
kmín Kmín

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.