Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Výborný vanilkový dortík)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 14

Energie14 853 kJ /
3 550 kcal
Bílkoviny63,61 g
– z toho živočišné bílkoviny43,40 g
– z toho rostlinné bílkoviny20,21 g
Tuky116,80 g
– nasycené14,74 g
– nenasycené87,03 g
–– mononenasycené62,71 g
–– polynenasycené24,32 g
––– omega 36,45 g
Vláknina6,00 g
Cholesterol 1,30 g
Sodík 507 mg
Sůl1,05 g
Sacharidy558,13 g
– cukry410,57 g
––– laktóza0,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
5 5 vajec Vejce slepičí 350 g
200 g 200 g cukru Cukr bílý 200 g
200 g 200 g polohrubé mouky Mouka pšeničná polohrubá 200 g
10 lžic 10 lžic horké vody Voda 180 ml
5 lžic 5 lžic oleje Olej řepkový 55 ml
1 1 kypřící prášek Kypřící prášek
jahodová marmeláda Marmeláda jahodová
2 2 želé (na 0,5 l) Želatina vepřová
potravinářské barvivo E154 - Hněď FK ( CI potravinářská hněď 1 )
hotový vanilkový krém Dr.Oetker
15 15 dkgpolotučného sušeného mléka Mléko kravské polotučné sušené
15 dkg 15 dkg moučkového cukru Cukr bílý 150 g
2 lžíce 2 lžíce medu Med nepasterovaný 72 g
2 lžíce 2 lžíce oleje Olej řepkový 22 ml
3 lžíce 3 lžíce vody Voda 54 ml
sekané mandle Mandle loupané

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.