Nutriční hodnoty (Hovězí na dvojím zázvoru se špeclemi)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 11 201 kJ / 2 677 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 82,05 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 27,54 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 54,51 g |
Tuky | 80,72 g |
– nasycené | 20,79 g |
– nenasycené | 49,72 g |
–– mononenasycené | 35,80 g |
–– polynenasycené | 13,92 g |
––– omega 3 | 2,70 g |
Vláknina | 25,45 g |
Cholesterol | 828 mg |
Sodík | 7,11 g |
Sůl | 17,66 g |
Sacharidy | 395,27 g |
– cukry | 18,60 g |
––– laktóza | 0,16 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
hovězí zadní | Hovězí kýta | |
2 2 střední cibule | Cibule čerstvá | 140 g |
špalíček špalíček oloupaného a jemně nastrouhaného čerstvého zázvoru | Zázvor čerstvý | |
1 KL 1 KL mletého zázvoru | Zázvor sušený mletý | 5 g |
2-3 PL 2-3 PL plnotučné hořčice | Hořčice plnotučná | 37.5 g |
2 PL 2 PL oleje | Olej řepkový | 22 ml |
trochu trochu másla | Máslo kravské | |
sůl | Sůl mořská | |
pepř | Pepř černý | |
1 kostka 1 kostka extra silného bujónu | Bujón hovězí | 10 g |
případně 1 KL KL škrobu rozmíchaná v 1 PL vody | Bramborový škrob | |
1/2 kg 1/2 kg polohrubé mouky | Mouka pšeničná polohrubá | 500 g |
3 3 vejce | Vejce slepičí | 210 g |
1 PL 1 PL soli | Sůl mořská | 15 g |
2 PL 2 PL másla | Máslo kravské | 20 g |
voda | Voda |