Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Hovězí na dvojím zázvoru se špeclemi)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Energie11 201 kJ /
2 677 kcal
Bílkoviny82,05 g
– z toho živočišné bílkoviny27,54 g
– z toho rostlinné bílkoviny54,51 g
Tuky80,72 g
– nasycené20,79 g
– nenasycené49,72 g
–– mononenasycené35,80 g
–– polynenasycené13,92 g
––– omega 32,70 g
Vláknina25,45 g
Cholesterol 828 mg
Sodík 7,11 g
Sůl17,66 g
Sacharidy395,27 g
– cukry18,60 g
––– laktóza0,16 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
hovězí zadní Hovězí kýta
2 2 střední cibule Cibule čerstvá 140 g
špalíček špalíček oloupaného a jemně nastrouhaného čerstvého zázvoru Zázvor čerstvý
1 KL 1 KL mletého zázvoru Zázvor sušený mletý 5 g
2-3 PL 2-3 PL plnotučné hořčice Hořčice plnotučná 37.5 g
2 PL 2 PL oleje Olej řepkový 22 ml
trochu trochu másla Máslo kravské
sůl Sůl mořská
pepř Pepř černý
1 kostka 1 kostka extra silného bujónu Bujón hovězí 10 g
případně 1 KL KL škrobu rozmíchaná v 1 PL vody Bramborový škrob
1/2 kg 1/2 kg polohrubé mouky Mouka pšeničná polohrubá 500 g
3 3 vejce Vejce slepičí 210 g
1 PL 1 PL soli Sůl mořská 15 g
2 PL 2 PL másla Máslo kravské 20 g
voda Voda

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.