Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Nadivane papriky s veprovym masem)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Energie5 042 kJ /
1 205 kcal
Bílkoviny138,83 g
– z toho živočišné bílkoviny131,02 g
– z toho rostlinné bílkoviny7,81 g
Tuky47,24 g
– nasycené15,32 g
– nenasycené21,83 g
–– mononenasycené17,72 g
–– polynenasycené4,12 g
––– omega 30,16 g
Vláknina12,60 g
Cholesterol 881 mg
Sodík 591 mg
Sůl1,15 g
Sacharidy51,01 g
– cukry41,91 g
––– laktóza6,21 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
500 g 500 g vepřového masa (kýta) (na košty nakrájené) Vepřová kýta 500 g
1 1 velká cibule Cibule čerstvá 70 g
3-4 3-4 čerstvé papriky (žluté nebo zelené) Paprika červená čerstvá 525 g
sůl Sůl mořská
pepř Pepř černý
olej Olej řepkový
sladká paprika Paprika červená sušená
Podravka na konec na dochucení (být nemusí) Kořenící směs sypká
houska nebo veka nebo 6 plátků toustového chleba (nakrájené na kostičky) Houska pšeničná
1/2 hrnku 1/2 hrnku horkého mléka Mléko kravské polotučné 1,5% 125 ml
sůl Sůl mořská
1 lžíce 1 lžíce másla Máslo kravské 10 g
2-3 2-3 vejce Vejce slepičí 175 g
pažitka (šnytlík) Pažitka čerstvá

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.