Nutriční hodnoty (Nadivane papriky s veprovym masem)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 5 042 kJ / 1 205 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 138,83 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 131,02 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 7,81 g |
Tuky | 47,24 g |
– nasycené | 15,32 g |
– nenasycené | 21,83 g |
–– mononenasycené | 17,72 g |
–– polynenasycené | 4,12 g |
––– omega 3 | 0,16 g |
Vláknina | 12,60 g |
Cholesterol | 881 mg |
Sodík | 591 mg |
Sůl | 1,15 g |
Sacharidy | 51,01 g |
– cukry | 41,91 g |
––– laktóza | 6,21 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
500 g 500 g vepřového masa (kýta) (na košty nakrájené) | Vepřová kýta | 500 g |
1 1 velká cibule | Cibule čerstvá | 70 g |
3-4 3-4 čerstvé papriky (žluté nebo zelené) | Paprika červená čerstvá | 525 g |
sůl | Sůl mořská | |
pepř | Pepř černý | |
olej | Olej řepkový | |
sladká paprika | Paprika červená sušená | |
Podravka na konec na dochucení (být nemusí) | Kořenící směs sypká | |
houska nebo veka nebo 6 plátků toustového chleba (nakrájené na kostičky) | Houska pšeničná | |
1/2 hrnku 1/2 hrnku horkého mléka | Mléko kravské polotučné 1,5% | 125 ml |
sůl | Sůl mořská | |
1 lžíce 1 lžíce másla | Máslo kravské | 10 g |
2-3 2-3 vejce | Vejce slepičí | 175 g |
pažitka (šnytlík) | Pažitka čerstvá |