Nutriční hodnoty (Perkelt z vepřových jater s klobáskou)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 4
Energie | 9 210 kJ / 2 201 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 153,92 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 141,20 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 12,72 g |
Tuky | 130,03 g |
– nasycené | 57,58 g |
– nenasycené | 63,97 g |
–– mononenasycené | 49,18 g |
–– polynenasycené | 14,80 g |
––– omega 3 | 0,26 g |
Vláknina | 17,80 g |
Cholesterol | 2,04 g |
Sodík | 4,12 g |
Sůl | 10,30 g |
Sacharidy | 96,12 g |
– cukry | 47,58 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
600 g 600 g vepřových jater | Játra vepřová | 600 g |
100 g 100 g slaniny | Špek | 100 g |
1 1 velká cibule | Cibule čerstvá | 70 g |
1 lžíce 1 lžíce paprikové pasty | Pasta papriková | 15 g |
3 3 rajčata | Rajče červené čerstvé | 180 g |
3 3 čerstvé papriky | Paprika červená čerstvá | 450 g |
150 g 150 g pikantní paprikové klobásy | Klobása | 150 g |
1 lžíce 1 lžíce sladké papriky | Paprika červená sušená | 10 g |
1 lžička 1 lžička uzené papriky | Paprika uzená | 5 g |
1/2 lžičky 1/2 lžičky pálivé papriky | Paprika pálivá | 3 g |
1 lžíce 1 lžíce mouky - nemusí být | Mouka pšeničná hladká | 10 g |
1 lžíce 1 lžíce sádla (nebo oleje) | Sádlo vepřové | 15 g |
sůl | Sůl mořská | |
cibulová nať | Cibulka jarní nať čerstvá |