Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Perkelt z vepřových jater s klobáskou)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 4

Energie9 210 kJ /
2 201 kcal
Bílkoviny153,92 g
– z toho živočišné bílkoviny141,20 g
– z toho rostlinné bílkoviny12,72 g
Tuky130,03 g
– nasycené57,58 g
– nenasycené63,97 g
–– mononenasycené49,18 g
–– polynenasycené14,80 g
––– omega 30,26 g
Vláknina17,80 g
Cholesterol 2,04 g
Sodík 4,12 g
Sůl10,30 g
Sacharidy96,12 g
– cukry47,58 g
––– laktóza0,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
600 g 600 g vepřových jater Játra vepřová 600 g
100 g 100 g slaniny Špek 100 g
1 1 velká cibule Cibule čerstvá 70 g
1 lžíce 1 lžíce paprikové pasty Pasta papriková 15 g
3 3 rajčata Rajče červené čerstvé 180 g
3 3 čerstvé papriky Paprika červená čerstvá 450 g
150 g 150 g pikantní paprikové klobásy Klobása 150 g
1 lžíce 1 lžíce sladké papriky Paprika červená sušená 10 g
1 lžička 1 lžička uzené papriky Paprika uzená 5 g
1/2 lžičky 1/2 lžičky pálivé papriky Paprika pálivá 3 g
1 lžíce 1 lžíce mouky - nemusí být Mouka pšeničná hladká 10 g
1 lžíce 1 lžíce sádla (nebo oleje) Sádlo vepřové 15 g
sůl Sůl mořská
cibulová nať Cibulka jarní nať čerstvá

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.