Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Roláda z vepřového boku na jarní cibulce)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 12

Energie31 706 kJ /
7 578 kcal
Bílkoviny283,87 g
– z toho živočišné bílkoviny281,47 g
– z toho rostlinné bílkoviny2,40 g
Tuky706,28 g
– nasycené248,00 g
– nenasycené358,22 g
–– mononenasycené287,48 g
–– polynenasycené70,74 g
––– omega 32,18 g
Vláknina12,05 g
Cholesterol 1,98 g
Sodík 8,89 g
Sůl21,04 g
Sacharidy19,05 g
– cukry0,00 g
––– laktóza0,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
1200 g 1200 g vepřového boku Vepřový bok 1200 g
200 g 200 g uzeného bůčku Vepřový bok uzený 200 g
250 g 250 g anglické slaniny Anglická slanina 250 g
250 g 250 g kabanosu Párek vepřový 250 g
4 4 vejce Vejce slepičí 280 g
mražené baby mrkve Baby karotka
mražený hrášek Hrášek zelený mražený
1 svazek 1 svazek jarních cibulek Cibulka jarní čerstvá 120 g
plnotučná hořčice Hořčice plnotučná
sladká červená paprika mletá Paprika červená sušená
drcený kmín Kmín mletý
sůl Sůl mořská
mletý pepř Pepř černý mletý
olej na smažení Olej řepkový

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.