Nutriční hodnoty (Roláda z vepřového boku na jarní cibulce)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 12
Energie | 31 706 kJ / 7 578 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 283,87 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 281,47 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 2,40 g |
Tuky | 706,28 g |
– nasycené | 248,00 g |
– nenasycené | 358,22 g |
–– mononenasycené | 287,48 g |
–– polynenasycené | 70,74 g |
––– omega 3 | 2,18 g |
Vláknina | 12,05 g |
Cholesterol | 1,98 g |
Sodík | 8,89 g |
Sůl | 21,04 g |
Sacharidy | 19,05 g |
– cukry | 0,00 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
1200 g 1200 g vepřového boku | Vepřový bok | 1200 g |
200 g 200 g uzeného bůčku | Vepřový bok uzený | 200 g |
250 g 250 g anglické slaniny | Anglická slanina | 250 g |
250 g 250 g kabanosu | Párek vepřový | 250 g |
4 4 vejce | Vejce slepičí | 280 g |
mražené baby mrkve | Baby karotka | |
mražený hrášek | Hrášek zelený mražený | |
1 svazek 1 svazek jarních cibulek | Cibulka jarní čerstvá | 120 g |
plnotučná hořčice | Hořčice plnotučná | |
sladká červená paprika mletá | Paprika červená sušená | |
drcený kmín | Kmín mletý | |
sůl | Sůl mořská | |
mletý pepř | Pepř černý mletý | |
olej na smažení | Olej řepkový |