Nutriční hodnoty (Drůbeží játra s kari a jablky)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 5 263 kJ / 1 258 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 71,98 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 68,40 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 3,58 g |
Tuky | 81,06 g |
– nasycené | 35,21 g |
– nenasycené | 39,72 g |
–– mononenasycené | 30,76 g |
–– polynenasycené | 8,96 g |
––– omega 3 | 0,15 g |
Vláknina | 13,10 g |
Cholesterol | 2,04 g |
Sodík | 302 mg |
Sůl | 0,72 g |
Sacharidy | 54,75 g |
– cukry | 32,70 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
400 g 400 g drůbežích jater | Játra kuřecí | 400 g |
60 g 60 g sádla | Sádlo vepřové | 60 g |
1 1 cibule | Cibule čerstvá | 70 g |
2 2 větší jablka | Jablko čerstvé | 300 g |
1/2 lžičky 1/2 lžičky kari | Kari | 2.5 g |
sůl | Sůl mořská | |
1 lžíce 1 lžíce hladké mouky | Mouka pšeničná hladká | 10 g |