Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Drůbeží játra s kari a jablky)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Energie5 263 kJ /
1 258 kcal
Bílkoviny71,98 g
– z toho živočišné bílkoviny68,40 g
– z toho rostlinné bílkoviny3,58 g
Tuky81,06 g
– nasycené35,21 g
– nenasycené39,72 g
–– mononenasycené30,76 g
–– polynenasycené8,96 g
––– omega 30,15 g
Vláknina13,10 g
Cholesterol 2,04 g
Sodík 302 mg
Sůl0,72 g
Sacharidy54,75 g
– cukry32,70 g
––– laktóza0,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
400 g 400 g drůbežích jater Játra kuřecí 400 g
60 g 60 g sádla Sádlo vepřové 60 g
1 1 cibule Cibule čerstvá 70 g
2 2 větší jablka Jablko čerstvé 300 g
1/2 lžičky 1/2 lžičky kari Kari 2.5 g
sůl Sůl mořská
1 lžíce 1 lžíce hladké mouky Mouka pšeničná hladká 10 g

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.