Nutriční hodnoty (Kuře na víně s jablky a brusinkami)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 4
Energie | 2 673 kJ / 639 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 4,10 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 0,00 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 4,10 g |
Tuky | 3,12 g |
– nasycené | 1,02 g |
– nenasycené | 1,38 g |
–– mononenasycené | 0,12 g |
–– polynenasycené | 1,26 g |
––– omega 3 | 0,24 g |
Vláknina | 23,40 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 38 mg |
Sůl | 0,00 g |
Sacharidy | 97,50 g |
– cukry | 85,00 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
4 4 kuřecí stehna nebo čtvrtky | Kuře stehno s kůží | |
6 6 větších jablek | Jablko čerstvé | 900 g |
2-3 dcl 2-3 dcl červeného vína | Víno červené suché | 250 ml |
1 sklenička 1 sklenička brusinek (event. brusinkového džemu) | Brusinky zavařené | |
pepř | Pepř černý | |
sůl | Sůl mořská |