Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Kuře na víně s jablky a brusinkami)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 4

Energie2 673 kJ /
639 kcal
Bílkoviny4,10 g
– z toho živočišné bílkoviny0,00 g
– z toho rostlinné bílkoviny4,10 g
Tuky3,12 g
– nasycené1,02 g
– nenasycené1,38 g
–– mononenasycené0,12 g
–– polynenasycené1,26 g
––– omega 30,24 g
Vláknina23,40 g
Cholesterol 0 mg
Sodík 38 mg
Sůl0,00 g
Sacharidy97,50 g
– cukry85,00 g
––– laktóza0,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
4 4 kuřecí stehna nebo čtvrtky Kuře stehno s kůží
6 6 větších jablek Jablko čerstvé 900 g
2-3 dcl 2-3 dcl červeného vína Víno červené suché 250 ml
1 sklenička 1 sklenička brusinek (event. brusinkového džemu) Brusinky zavařené
pepř Pepř černý
sůl Sůl mořská

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.